Hozzávalók: |
Elkészítés: |
||||||||||
1 kg fehérkaraj, 25 deka szalonna 3 zsenge cukkini, kb fél kiló, 3 húsos paprika, 2 közepes hagyma, 30 deka friss gomba A páchoz: 1 deci olaj, 2 ek csípős mustár, 1 fej (tényleg) sóban tört fokhagyma, feketebors, vadcsombor, 1 kk bodzaecet, 1 kk méz, 1 késhegynyi őrölt gyömbér |
A húst 3x3 centisre kockázom, (nem kell centis, csak úgy nagyjából), majd a pácba dugom, ott üljön benne 1 napot. Másnap, a pálcikákat sorban a feldarabolt hozzávalókkal feldíszítem, sorban, hogy mindenből jusson rá. Keményfa parázson ropogósra sütöm, közben a lével locsolgatva. Ha tetszik a recept, küldd el emilben, lájkold, +1-ezd! Ha van csepp időd, véleményt is írhatsz, nem kell regisztrálni! Ott van minden kéznél, a cím alatt. JK - A főzésben járatlanok is bátran nekiállhatnak, elkészítése közepesen időigényes.
|